Ροή Ειδήσεων

SEAJETS: Η ανακοίνωση της εταιρείας για το πρόβλημα με το ταχύπλοο Andros Jet

  • NewsRoom


Σε ενημέρωση για το περιστατικό που συνέβη το πρωί της Παρασκευής 17 Αυγούστου σχετικά με το ταχύπλοο Αndros Jet προέβη η SEAJETS.

To ταχύπλοο Αndros Jet αναχωρούσε από το λιμάνι της Άνδρου με προορισμό την Τήνο και τη Σύρο. Κατά τη διαδικασία χειρισμών και άπαρσης της άγκυρας του πλοίου εντός του λιμένος, οι σταθεροποιητήρες του πλοίου που εξέχουν σχεδόν ένα μέτρο από αυτό ακούμπησαν σε ρηχό αμμώδη λοφίσκο με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια για την αποκόλληση από την άμμο. Το ρυμουλκό που μετέβη στο σημείο χρειάστηκε μόλις 5 λεπτά για την αποκόλληση. Το Άνδρος Jet πραγματοποιούσε το τοπικό δρομολόγιο άγονης γραμμής Σύρο – Τήνο – Άνδρο – Τήνο – Σύρο.

Όλοι οι επιβάτες του πλοίου αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Γαυρίου στους οποίους και προσφέρθηκαν τα έξοδα γεύματος από την πλοιοκτήτρια εταιρεία καθώς και ένα εισιτήριο δωρεάν για όποια διαδρομή επιθυμούν από τις 180 και πλέον συνδέσεις στο Αιγαίο στις οποίες δραστηριοποιείται η Seajets.

Η εταιρεία τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και προληπτικές ενέργειες σύμφωνα με τους κανονισμούς οι οποίες επέφεραν 4 ώρες καθυστέρηση. Οι παραπάνω διαδικασίες ολοκληρώθηκαν, από την επαφή με την άμμο δεν υπάρχει καμία υλική ζημιά και το πλοίο ήδη αναχώρησε για το δρομολόγιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνδρος: Αποκολλήθηκε το ANDROS JET που είχε προσαράξει σε αβαθή στο λιμάνι του Γαυρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Γαύριο της Άνδρου μεταφέρθηκαν προσωρινά οι επιβάτες του ANDROS JET

 


ΣΧΟΛΙΑ