• Ροή Ειδήσεων

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Κοεμτζή – Νέες διώξεις σε δύο ακόμη υπόπτους (video)

    • NewsRoom
    Κοεμτζή

    Λίνα Κοεμτζή


    Δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε δύο ακόμη υπόπτους ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Γιαννιτσών για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, που αυτοκτόνησε τον Νοέμβριο του 2016 από τον ένατο όροφο των φοιτητικών εστιών του ΑΠΘ.

    Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε ένας νεαρός, που βρέθηκε τυχαία μπροστά σε μια παρέα ανήλικων αγοριών που αντάλλαζαν γυμνές φωτογραφίες κοριτσιών, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η φωτογραφία της Λίνας.

    Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος ενημέρωσε για τα νέα δεδομένα, τονίζοντας πως κάποιοι θέλησαν, κρυμμένοι πίσω από υπολογιστές, να εκβιάσουν την ψυχή και το σώμα της Λίνας, κάτι το οποίο η οικογένεια υποστηρίζει εδώ και 1,5 χρόνο, αλλά τότε τους έλεγαν πως πρόκειται απλώς για υποθέσεις.

    Ο δικηγόρος υποστήριξε πως υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα, που δρα με συγκεκριμένο σκοπό. Είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι αυτοί προμηθεύτηκαν από την ίδια πηγή το υλικό. Δεν δρούσε ο καθένας μεμονωμένα, όπως θέλησαν κάποιοι να πουν ή όπως προσπάθησαν να ψελλίσουν στην αρχή. Ήταν συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ,με συγκεκριμένο σχέδιο. Και αυτό σιγά σιγά ξεδιπλώνεται».

    https://www.youtube.com/watch?v=eRnIcY2jipg

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: «Σκότωσαν την κόρη μου όπως την Ελένη Τοπαλούδη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απειλεί να αυτοκτονήσει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ