• Ροή Ειδήσεων

    Ποδοσφαιρικό Grexit: «Δεν μας τρομάζει αν η FIFA αποβάλλει την ΕΠΟ», λέει η κυβέρνηση


    Καμία ανησυχία δεν προκαλεί στην Κυβέρνηση το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού Grexit, σύμφωνα με την δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

    Τόνισε μάλιστα πως αυτό το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό όσο οι παράγοντες της ΠΑΕ δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες των αρχών.

    «Είναι σαφής και αμετακίνητη η θέση της κυβέρνησης ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους και κανείς δεν μπορεί να εξαιρείται απ’ αυτούς. Τουναντίον έχουμε επισημάνει ότι η πρόθεσή μας είναι οι νόμοι να γίνουν ακόμη αυστηρότεροι διότι μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί ένα σχέδιο συνολικής εξυγίανσης που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος και συμπλήρωσε:

    «Σ’ αυτό το πλαίσιο δεν μας τρομάζει το ενδεχόμενο του Grexit, της αποβολής δηλαδή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA. Και πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι ένα ενδεχόμενο που θα συνεχίσει να υπάρχει στον ορίζοντα όσο δεν συμμορφώνονται με το πλαίσιο κανόνων και αρχών οι αρμόδιοι παράγοντες των ΠΑΕ. Και αυτοί είναι και θα συνεχίσουν να είναι υπόλογοι απέναντι στον φίλαθλο κόσμο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Grexit: Αυτές είναι οι συνέπειες της εισήγησης της FIFA

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προ των πυλών το ποδοσφαιρικό Grexit – Επίσημη εισήγηση από FIFA



    ΣΧΟΛΙΑ