• Ροή Ειδήσεων

    Παύλος Γερουλάνος: «Θέλουμε τους δημότες στην πρώτη γραμμή»

    • NewsRoom


    Συνέντευξη παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, στο cnn.gr στον δημοσιογράφο Αδάμο Ζαχαριάδη. Ο ίδιος τόνισε ότι, «Είναι σημαντικό να συνεχιστεί το θετικό έργο και για αυτό επέλεξα συγκεκριμένα πρόσωπα από τη δημαρχία Καμίνη να μπουν στο δικό μας ψηφοδέλτιο. Από την άλλη, παρατηρούμε ότι άνθρωποι υπεύθυνοι πεδίων όπου δεν πέτυχε η διοίκηση Καμίνη, βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο ΜπακογιάννηΗ υποψηφιότητά μου είναι ανεξάρτητη. Αν ο κόσμος ψηφίσει με κομματικά κριτήρια, η μόνη χαμένη θα είναι η Αθήνα».

    Παράλληλα, ο κ. Γερουλάνος σημειώνει ότι η υποψηφιότητά του είναι ανεξάρτητη, δεν αποτελεί συνέχεια του κ. Καμίνη και προσθέτει πως αν ο κόσμος ψηφίσει με κομματικά κριτήρια, η μόνη χαμένη θα είναι η Αθήνα.

    Αναφορικά με το ζήτημα της καθαριότητας στην Αθήνα, ο κ. Γερουλάνος εξηγεί το τρίπτυχο των προτάσεών του δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη συμμετοχή των δημοτών. «Θέλουμε τους δημότες στην πρώτη γραμμή. Σήμερα ο Δήμος βλέπει τους πολίτες ως εχθρούς, σημειώνει.

    Όσον αφορά την μεγάλη ανάπτυξη της βραχυχρόνιας ενοικίασης ο Παύλος Γερουλάνος σημειώνει ότι ο Δήμος Αθηναίων πρέπει να βάλει συγκεκριμένα κριτήρια, ξεκινώντας από το οικονομικό μέγεθος του κάθε ενοικιαστή και προχωρώντας σε καλύτερη διάχυση του φαινομένου στις γειτονιές της πόλης.

    Δείτε το βίντεο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα δημοσκόπηση: Σταθερά πρώτος ο Μπακογιάννης, δεύτερος ο Γερουλάνος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Παύλου Γερουλάνου με εκπροσώπους Αθλητικών Συλλόγων του Κολωνού



    ΣΧΟΛΙΑ