ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 12 Φεβρουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου 2019, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/ Τελικό» σε τέσσερις αγώνες από το Champions League και με 10 ευρώ κέρδισε 7.230,9 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της πέμπτης ιπποδρομίας από το Kenilworth, ένας νικητής από την Αθήνα κέρδισε 1.467 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έως τις 12 Μαρτίου οι αιτήσεις συμμετοχής για το ΟΠΑΠ Forward
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρχίζει η υποβολή αιτήσεων για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος «ΟΠΑΠ Forward»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τελετή παράδοσης-παραλαβής τεχνολογικού εξοπλισμού δωρεά του Kaizen Foundation
- Χρηματιστήριο: Νέα ρεκόρ από ΒΙΟ, Cener και ΜΟΗ, νέο άλμα 25 ετών για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και τα placements που ακούγονται για τους «μικρούς»
- Χατζηδάκης στο Bloomberg: Οι συμφωνίες LNG Ελλάδας–ΗΠΑ αλλάζουν τον ενεργειακό χάρτη της Ευρώπης
- Stéphane Boujnah: Η Euronext επιταχυντής για την ένταξη της ελληνικής κεφαλαιαγοράς στις παγκόσμιες ροές κεφαλαίων