• Ροή Ειδήσεων

    Π. Γερουλάνος: Κεντρικός πυρήνας ανάπτυξης της Αθήνας την επόμενη μέρα οι γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας

    • NewsRoom


    Επιστρέφοντας για πολλοστή φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες στις γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, από τον χώρο «The HubEvents» στα Πετράλωνα, στην 6η Συνάντηση Αθηναίων, παρουσίασε στο αθηναϊκό κοινό τους νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με την παράταξη ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ και αποκάλυψε το σχέδιό του για Βοτανικό, Γκάζι, Πετράλωνα και Μεταξουργείο.

     

    Για τις γειτονιές της 3ης Δημοτικής Κοινότητας, ο Παύλος Γερουλάνος, δεσμεύτηκε πως θα είναι την επόμενη μέρα ο κεντρικός πυρήνας ανάπτυξης της πόλης που θα παράξει όχι μόνο νέες θέσεις εργασίας αλλά και κοινωνικό και πολιτισμικό πλούτο, όπως ακριβώς αξίζει στην περιοχή.

    «Δικαιούται και δικαιούμαστε ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο δίνει πνοή στις γενιές που έρχονται. Σχέδιο που βασίζεται στις ανάγκες της περιοχής και των ανθρώπων της. Όχι τι περισσεύει ή δεν θέλουν οι άλλες γειτονιές! Πρώτη μας προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά έργα. Για να μη βυθίζεται η Χαμοστέρνας στην πρώτη βροχή και να μην είναι απροσπέλαστη η είσοδος του Ηλεκτρικού στα Πετράλωνα με λίγη ψιχάλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ ανακοίνωσε τη δημιουργία 2 παιδικών χαρών και ενός νέου χώρου άθλησης.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας-ένας οι νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι πήραν τον λόγο και με τις προσωπικές τους ιστορίες και διαδρομές, με την έντονη αγάπη που εξέφρασαν για την Αθήνα αλλά και με τη λαχτάρα τους να συμβάλλουν ο καθένας με τις δικές του δυνάμεις ώστε να γίνει η πόλη μας μια πόλη Ζωντανή, Δίκαιη, Λειτουργική, Συμμετοχική, Δημιουργική, μια πόλη να αξίζει να ζεις και να επισκέπτεσαι, μια πόλη άξια να φιλοξενήσει τις επόμενες γενιές, κατάφεραν να σκορπίσουν στην αίθουσα την ελπίδα, τη χαρά και, αρκετές στιγμές, να προκαλέσουν τη συγκίνηση του κοινού.

    Ο Παύλος Γερουλάνος, που ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους, ξεκαθάρισε ότι όλοι όσοι κατεβαίνουν με την ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ το κάνουν «γιατί αυτή η πόλη είναι η ζωή μας», όπως είπε χαρακτηριστικά και δήλωσε κλείνοντας πως: «Είμαστε η έκπληξη των εκλογών και τώρα πάμε για την Ανατροπή!».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ: Ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε 23 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Παύλος Γερουλάνος καλεί τους κατοίκους στην 6η Συνάντηση Αθηναίων στα Πετράλωνα



    ΣΧΟΛΙΑ