ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 12 αγνοούνται μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο της ανατολικής Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
“Οι διασώστες εντόπισαν το πτώμα και πέμπτου ανθρακωρύχου”, έγραψε στο Twitter ο Λεονίντ Πασέτσνικ, ο επικεφαλής της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας του Λουγκάνσκ. “Η τύχη άλλων 12 ανθρώπων αγνοείται”, πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τις αρχές, στο ορυχείο Σιχντκαρμπόν, στο χωριό Γιουρίβκα, εργάζονταν 17 άνθρωποι την ώρα που σημειώθηκε το δυστύχημα. Με βάση τα πρώτα στοιχεία, η έκρηξη οφείλειται σε διαρροή αερίου.
Το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι έστειλε διασώστες και εξοπλισμό στο Λουγκάνσκ, κατόπιν αιτήματος των φιλορώσων αυτονομιστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημογραφικό: Κατάρρευση των γεννήσεων στην Ελλάδα – 67.000 το 2024-25 από 148.000 το 1980
- AstraZeneca: Πλήγμα στις προοπτικές πωλήσεων από αποτυχία δοκιμής φαρμάκου για τον καρκίνο του μαστού
- «Μπλόκο» σε φορτίο σχεδόν 20 τόνων από την Τουρκία – Κατασχέθηκαν 1.903 κιβώτια ακατάλληλου κονσερβοποιημένου τόνου
- Η άνοδος του πληθωρισμού φέρνει τη FED σε τροχιά σύγκρουσης με τον Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.