• Ροή Ειδήσεων

    Όλο το παρασκήνιο για την Forthnet: Γιατί η Πειραιώς συζητά με Vodafone-Wind και όχι με Κυριακού και ANT1

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Δεν αντέχει το ΧΑ

    Κάθε φορά που γίνεται κάποια παρουσίαση των ελληνικών assets, κυρίως των τραπεζών, στο εξωτερικό ο Γενικός Δείκτης βυθίζεται στο κόκκινο. Οι μετοχές των τραπεζών έχουν γίνει βαρίδι και δεν φαίνεται φως στο τούνελ… Πάνε και οι τραπεζίτες στις παρουσιάσεις πχ την Πέμπτη στο Λονδίνο και τα ψιλό- μασάνε για το σχέδιο του Στουρνάρα. Έτσι, βρε παιδιά βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας… Το report της Goldman Sachs για το τι ειπώθηκε στην επενδυτική ημερίδα τα λέει όλα! “Πουλήστε”, επιτέλους κάτι με αυτοπεποίθηση! Κι ας έχει και τεχνικές δυσκολίες…

    Ψαρεύει την Praxia η Eurobank

    Η στήλη σας είχε ενημερώσει για τις τάσεις φυγής των στελεχών της ομάδας Συρμακέζη από την Praxia Bank. Λοιπόν, οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Eurobank, από την οποία έφυγαν τα περισσότερα στελέχη που πλαισίωναν τον Σωτήρη Συρμακέζη, προσπαθεί να τους πάρει πίσω… Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει με τους περισσότερους εξ αυτών. Τους έχει ανάγκη δεδομένων των μεγάλων projects που έχει η τράπεζα ενόψει της δημιουργίας του SPV.

    Δεν έβαζε όλα τα λεφτά ο Θοδωρής Κυριακού

    Η Πειραιώς ξεκίνησε τις αποκλειστικές συζητήσεις με το σχήμα Vodafone-Wind για την πώληση της “αμαρτωλής” Forthnet. Έως εδώ τίποτα καινούργιο… Η στήλη, λοιπόν, θα σας αποκαλύψει που σκάλωσε η συζήτηση με τον έτερο διεκδικητή της Forthnet, τον Θοδωρή Κυριακού. Ο επιχειρηματίας στην πρόταση που κατέθεσε δεν έβαζε όλα τα λεφτά! Έβαζε ένα μόνο τμήμα… Γεγονός που έκανε τον Χρήστο Μεγάλου να του πει “σας ευχαριστούμε”. Πως να τα βάλει θα μου πείτε εδώ δυσκολεύεται να αποπληρώσει ο ANT1 το δάνειο των 170 και κάτι εκατ. ευρώ εξ ου και πούλησε τις δυο θυγατρικές σε Σερβία και Μαυροβούνιο.

    Συνεχίζει τις εκπλήξεις ο Βαγγέλης

    Ο λόγος για τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, ο οποίος πρωτοστάτησε και πάλι καθώς έσπασε την μεταφορά φυσικού αερίου από την Τουρκία για πρώτη φορά στα χρονικά. Εχει λοιπόν πολλούς λόγους να είναι happy αυτές τις ημέρες διότι υπάρχει και η βράβευση στην Νέα Υόρκη.



    ΣΧΟΛΙΑ