ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ. Από τις 7 έως τις 13 Νοεμβρίου 2017 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 9 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κομοτηνή, κέρδισε 31.001,05 ευρώ. Επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα» σε οκτώ αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας και της Κολομβίας, τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, της Ιταλίας και της Αργεντινής.
Επιπλέον κέρδη από το «Πάμε Στοίχημα» με το Super Παρολί
Οι παίκτες του «Πάμε Στοίχημα» έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους με τα Super Παρολί, τα οποία είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αμετάβλητες.
Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει τρία Super Παρολί, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.
Το Σάββατο, το πρώτο Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Λίβερπουλ, της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το δεύτερο έχει τα over 2,5 στους αγώνες Ρόμα-Λάτσιο, Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι-Μίλαν.
Την Κυριακή, το Super Παρολί περιλαμβάνει τις νίκες της Σάλκε, της Λυών και της Ίντερ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ–Ιράν: Νέα αμερικανικά πλήγματα στη μάχη για τα Στενά του Ορμούζ
- Φίλιππος Ντε Γκρες – Νίνα Φλορ: Απέκτησαν γιο μέσω παρένθετης μητέρας
- ΗΠΑ κατά COSCO: Καταγγελίες για συλλογή στρατιωτικών πληροφοριών από εμπορικά πλοία
- Βρετανία: Απειλεί με «μέτρα» εναντίον των εβραϊκών οικισμών στη Δυτική Όχθη – «Θα απαντήσουμε» σε τυχόν κυρώσεις, λέει ο Σααρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.