ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανακοίνωση των επιλεγμένων χρηματοοικονομικών στοιχείων σύμφωνα με τα ΔΠΧΠ για το εννεάμηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2017 προχώρησε ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Συστήµατος Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ).
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο αυξήθηκαν κατά 49,4% και συγκεκριμένα στα 49,6 εκατ. ευρώ, έναντι 33,2 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Παράλληλα, τα EBITDA αυξήθηκαν στα 138,1 εκατ. ευρώ, από 125,9 εκατ. ευρώ, το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.
Η διοίκηση της ΑΔΜΗΕ ΑΕ διατηρεί τις προηγούµενες προβλέψεις της για την πορεία των δραστηριοτήτων του Διαχειριστή και τα χρηµατοοικονοµικά του αποτελέσµατα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εθελουσία εργαζομένων στην Τιτάν: Τι προβλέπει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Motor Oil: Υπέγραψε σύμβαση με τη μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρία της Ρωσίας Rosneft
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Alco: Προβάδισμα 11,6 μονάδων για τη ΝΔ, δεν κερδίζει η αντιπολίτευση – Στο 21,5% οι αναποφάσιστοι
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Παρών» στη Σύνοδο της Διατλαντικής Συνεργασίας για την Ενέργεια στο Ζάππειο Μέγαρο
- Ντόναλντ Τραμπ: Θα μου είναι δύσκολο να δίνω χρήματα στη Νέα Υόρκη αν εκλεγεί ο Μαμντάνι
- F1: Αρραβωνιάστηκε ο Λεκλέρ
