array(0) {
}
        
    
Menu
0.43%
Τζίρος: 161.81 εκατ.

Αναλυτές για Metlen: Ισχυρό το β’ εξάμηνο- ΑΠΕ και ενέργεια ωθούν την κερδοφορία

Ροή Ειδήσεων

Μεγάλο θέμα στο CNN η προσφορά του 1 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού και του Β. Μαρινάκη

Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής Capital Ship Management
Comments

Δεκάδες Μεσα Μαζικης Ενημέρωσης συμπεριλαμβανομένου και του CNN έχουν μεταξύ των βασικών τους θεμάτων την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την Αττικη αναφέροντας ταυτόχρονα και την μεγάλη δωρεά του διοικητικού  ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει εντολή να διατεθεί άμεσα ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με τον μεγαλομέτοχο των ερυθρόλευκων να αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως είναι πάντα παρών στις δύσκολες στιγμές της χώρας. Πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης έχουν κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πολύ σημαντική κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη μεταξύ αυτών και το κορυφαίο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου τηλεοπτικού σταθμού φιλοξενείται η πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να διαθέσει ένα εκατομμύριο ευρώ για την στήριξη των πληγέντων.

Ο τίτλος του κειμένου είναι: «Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ (1,1 εκατ. δολάρια) για να στηρίξει άμεσα τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τις φωτιές».

Επίσης η ελληνική ομάδα θα ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς, για να βοηθήσουν και οι οπαδοί της με την συγκέντρωση χρημάτων, αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα του CNN.

Όπως προαναφέραμε πολλές ιστοσελίδες και ειδησεογραφικά πρακτορεία έχουν κάνει ιδιαίτερη μνεία στην μεγάλη κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, για την στήριξη των πληγέντων από τις καταστροφικές φωτιές.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα maisfutebol  έγραψε για την προσφορά του Ολυμπιακού προς τους πληγέντες ύψους ενός εκατ. ευρώ, αναφέροντας μάλιστα πως ο Πορτογάλος Πέδρο Μαρτίνς είναι ο προπονητής της ελληνικής ομάδας.

Στο επίσης πορτογαλικό ojogo αναφέρεται η προσφορά ενός εκατ. ευρώ προς όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Η nottinghampost γράφει για την προσφορά ύψους ενός εκατ. ευρώ για την ανακούφιση των πληγέντων από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά για την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται και από την ιστοσελίδα ziuanews.ro, η οποία επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των πληγέντων ενώ γίνεται αναφορά και στην απόφαση της διοίκησης του ΠΑΟΚ, να προσφέρει τις εισπράξεις από τον χθεσινό αγώνα με την Βασιλεία, για τον ίδιο σκοπό.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλεμος στον Σκάι: Η έγκυος Ρέβη, ο Κουρδής, ο Τσιμιτσέλης και το «Όπου υπάρχει Ελλάδα» που χάνεται στη… Ζούλα
Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ δεν παράγει λευκό τυρί
Ελληνικά Κολλέγια: Τα δικαιώματα των πτυχιούχων δεν επηρεάζονται από την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων
Η Μεγάλη Εικόνα ανοίγει τον φάκελο των πολιτικών εξελίξεων απόψε στο MEGA
Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
1555-Βιντεοκλήση στη νοηματική γλώσσα: Κομβικός ο ρόλος της Choose στην υλοποίηση του project με στόχο την συμπερίληψη
Chloe Malle: Αυτή είναι η διάδοχος της Anna Wintour στη Vogue
3.288.666 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Αύγουστο
Πρεμιέρα αύριο για το νέο πρόγραμμα του Action 24
Ο ΣΚΑΙ και το όνειρο Ζούλα, ο Ρουβάς ρεπόρτερ, οι μεταγραφές «αεροδρομίου» στην ΕΡΤ, ποιος πήρε το Attica TV και οι νέοι στόχοι του Κυριακού