• Ροή Ειδήσεων

    Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το μεσημέρι

    καιρός


    Αρχικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σε πολλές περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

    Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

    Παρόμοιο το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι νοτιοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

    Για αύριο, Δευτέρα, προβλέπεται και πάλι γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και σποραδικές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



    ΣΧΟΛΙΑ