• Ροή Ειδήσεων

    Κ. Μπακογιάννης: «Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται»

    • NewsRoom


    Το σχέδιό του για την ενίσχυση του τουρισμού στην Αθήνα  που θα τονώσει  σημαντικά την συνολική Οικονομία της πόλης, συζήτησε  αναλυτικά σήμερα  ο Κώστας Μπακογιάννης με το Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Στη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε σε βάθος ανταλλαγή απόψεων και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία θα είναι συνεχής το επόμενο διάστημα.

    «Στόχος μας είναι οι επισκέπτες της Αθήνας να έρχονται και να ξαναέρχονται», ήταν το βασικό μήνυμά του υποψηφίου δημάρχου  ο οποίος μίλησε για την ανάγκη Στρατηγικού Σχεδιασμού που θα προβλέπει συγκεκριμένες παρεμβάσεις του Δήμου με το βλέμμα στο 2025.

    Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι με την συνεργασία του Δήμου  μπορούν να πραγματοποιούνται στην Αθήνα    ακόμα περισσότερα γεγονότα με διεθνή απήχηση. Παράλληλα μπορούν να αξιοποιηθούν  χώροι του δήμου που μένουν ανεκμετάλλευτοι.

    «Μια ασφαλής και καθαρή πόλη, μια πόλη που δεν θα έχει απροσπέλαστα και κατεστραμμένα πεζοδρόμια, με το ιστορικό της κέντρο πεζοδρομημένο και με επαρκή φωτισμό παντού, θα τονώσει το διαρκώς αυξανόμενο τουριστικό ρεύμα των τελευταίων ετών», εξήγησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κώστας Μπακογιάννης: «Κανένας δεν μπορεί να ρίχνει την σκιά του στο φως της Ακρόπολης»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μπακογιάννης: «Το σχέδιο για την ενίσχυση του εμπορίου στην Αθήνα-Κομβικό σημείο τα Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»



    ΣΧΟΛΙΑ