ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη καταδικάζει την επίθεση 15 μελών του Ρουβίκωνα στο Τουρκικό Προξενείο στην οδό Βασιλέως Παύλου 22, στο Ψυχικό.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του Υπουργείου αναφέρει: «Η ρίψη χρωμάτων, σήμερα το απόγευμα στο Τουρκικό Προξενείο, στο Ψυχικό, αποτελεί μία ενέργεια απαράδεκτη. Η Ελληνική Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
Νωρίτερα, τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές στο κτήριο του Τουρκικού Προξενείου με αφορμή την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο Αφρίν της Συρίας, αναλαμβάνοντας αργότερα την ευθύνη με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Από εκείνη την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των ενόχων, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο της γραμμής για να φύγουν.
Ήδη αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερις υπόπτους και τους προσήγαν στην ΓΑΔΑ, όπου εξετάζονται για την συμμετοχή τους ή όχι στο περιστατικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επίθεση του Ρουβίκωνα στο τουρκικό προξενείο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Premia Properties: Στο €1,3 η τιμή διάθεσης των μετοχών της ΑΜΚ
- Πυροσβεστική: 53 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
- Δολοφονία Πολωνού καθηγητή: Ηθική αυτουργός η πρώην σύζυγος – Δράστης ο νυν σύντροφος της
- Δημοσκόπηση Real Polls: Πτώση στα ποσοστά της ΝΔ μετά την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ – Απώλειες και για το δεύτερο ΠΑΣΟΚ
