• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Shades of Grey

    Working In Style


    Το μπλε είναι το δεύτερο πιο αγαπημένο μου χρώμα μετά το μαύρο και κυρίως το μπλε σκούρο. Ίσως γιατί πλησιάζει προς το μαύρο…. Το γκρι ανοιχτό είναι ένα χρώμα που μαζί με το μπεζ τα συνδυάζω πολύ συχνά με μπλε. Και παρότι παραπέμπει σε σχολική στολή, ή σε εμφάνιση παρέλασης, φοριούνται μαζί πολύ εύκολα και δίνουν πολύ ωραίο επαγγελματικό στυλ.

    Το συγκεκριμένο παντελόνι έχει μία ψιλή λευκή ρίγα, είναι Tommy Hilfiger και το είχα βρει
    τυχαία, ένα και μοναδικό παντελόνι και νούμερο, στο mcArthurGlen, σε μία απίστευτη τιμή. Από τις πιο τυχερές μου αγορές!

    Το μπλουζάκι με τη ζακέτα, τα γνωστά έως και twin set, ήταν πάρα πολύ της μόδας στα 90s αν δεν κάνω λάθος ή αρχές του αιώνα! Το συγκεκριμένο σετ το έχω αγοράσει από το Colori ένα κατεξοχήν κατάστημα με ρούχα για κομψό επαγγελματικό ντύσιμο.

    Είναι κασμιρένιο, απίστευτα μαλακό και, όπως τα περισσότερα twin sets, φοριέται εύκολα και με φούστα αλλά και με τζην και πολύ πιο σπορ ντύσιμο.

    Η ζώνη είναι Calvin Klein και εντελώς συμπτωματικά είναι ακριβώς ίδια απόχρωση με τα παπούτσια τα οποία είναι Nine West, κλασσικά. Επειδή η επαγγελματική μας μέρα είναι μεγάλη, τα παπούτσια είναι πάντα κρίσιμος παράγοντας επιβίωσης.

    Πρέπει να είναι κομψά αλλά ταυτόχρονα άνετα, για να μπορούμε να τα φοράμε 10 και πλέον ώρες. Τη συγκεκριμένη γόβα, στο τέλος της ημέρας την αισθάνομαι το ίδιο αναπαυτική, όσο και στην αρχή της.

    Η τσάντα είναι και αυτή γκρι και έχει μεγάλη ιστορία. Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να ψάχνεις να βρεις μία τσάντα σε ένα χρώμα που δεν είναι της μόδας την συγκεκριμένη
    χρονιά…

    Ενώ τώρα υπάρχουν παντού, πριν 5 χρόνια που την έψαχνα εγώ, δεν υπήρχε πουθενά Έπεσα επάνω της τυχαία πριν 5 χρόνια σε ένα outlet στο Miami. Είναι Kate Spade NY και τόσο κλασσική, άνετη και ευρύχωρη που την αγάπησα αμέσως.

    Το κρεμαστό είναι ασημένιο, αγαπημένο δώρο γενεθλίων και απεικονίζει το δέντρο της ζωής,
    ένα πολύ αγαπημένο μοτίβο.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 

    Working In Style



    ΣΧΟΛΙΑ