Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών που υπηρετούν σε δομές εκπαίδευσης των νησιών, για την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, προχωρούν οι ακτοπλοϊκές εταιρείες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Συγκεκριμένα, εν όψει της καθολικής εφαρμογής του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα από 1/1/2019, το οποίο και προβλέπει την χρήση του από τους αναπληρωτές, κρίθηκε σκόπιμο να επαναληφθεί για μια τελευταία φορά, προς διευκόλυνση των εκπαιδευτικών, η πρωτοβουλία των Υπουργείων και των ακτοπλοϊκών εταιρειών, που έχει ήδη εφαρμοστεί κατά το προηγούμενο σχολικό έτος, περί έκπτωσης 50% στις μετακινήσεις τους για το διάστημα των Χριστουγέννων.
Αναλυτικότερα, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους, καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα), για το διάστημα από 20/12/2018 έως και 08/12/2019.
Απαραίτητη θεωρείται η επίδειξη (με οποιαδήποτε μορφή, πχ fax, e- mail, κτλ) σχετικής βεβαίωσης, που να αναφέρει το σχολείο που υπηρετούν, από τη διεύθυνση εκπαίδευση στην οποία ανήκουν.
Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι: ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, JOY CRUISES ΝΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ορίζοντας: πέρα από το ορατό Σύμπαν»: Δωρεάν προβολή πλανηταριακής παράστασης στο Ίδρυμα Ευγενίδου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Λέσβος: Νέες κατολισθήσεις στο Πλωμάρι προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.