• Ροή Ειδήσεων

    Δικάζεται ο Σαββίδης για την εισβολή με το όπλο στην Τούμπα


    Στο ειδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης οδηγείται ο Ιβάν Σαββίδης, έξι άτομα της προσωπικής του ασφάλειας και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Λούμπος Μίχελ, για τα γεγονότα που συνέβησαν τον Μάρτιο στο ματς με την ΑΕΚ.

    Συγκεκριμένα, μετά από έκκληση της αθλητική εισαγγελέας Ευαγγελία Λιάσου, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόκειται να δικαστεί για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα. Ο κ. Σαββίδης και οι υπόλοιποι εφτά συνεργάτες του αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του αθλητικού νόμου.

    Αναμένεται να οριστεί η ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης.

    Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν το τέλος του μεγάλου ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει γκολ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ να αποχωρήσουν από τον αγώνα, ενώ σε φωτογραφία του ίδιου που δημοσιεύθηκε το ίδιο βράδυ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ φαινόταν να οπλοφορεί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Forbes: Ο Ιβάν Σαββίδης στην 53η θέση των πλουσιότερων Ρώσων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bloomberg για Σαββίδη: Ο «πιστολέρο» που σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου έγινε δισεκατομμυριούχος!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην Άγκυρα ο Ιβάν Σαββίδης – Γιατί συναντήθηκε με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου



    ΣΧΟΛΙΑ