• Κοινωνία

    Αλλάζουν τα σενάρια για τον ξυλοκοπημένο αστυνομικό στη Νίκαια – Τι ισχυρίζονται οι Πακιστανοί

    • NewsRoom
    Γλυφάδα - Κιλκίς


    Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για την υπόθεση με τον 34χρονο αστυνομικό, ο οποίος βρέθηκε ξυλοκοπημένος σε διαμέρισμα στη Νίκαια τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τους έξι Πακιστανούς, οι οποίοι ευθύνονται για τον ξυλοδαρμό, ο αστυνομικός ανήκει σε συμμορία ληστών, καθώς εκείνος μαζί με άλλους τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους προκειμένου να τους ληστέψουν.

    Από την άλλη, εξετάζεται η πιθανότητα ο αστυνομικός και οι έξι Πακιστανοί να ανήκουν σε σπείρα, η οποία για άγνωστο λόγο τα «έσπασε» με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η συμπλοκή και η ομηρία του αστυνομικού. Σύμφωνα με τον Alpha, ένας από τους τρεις, που εισέβαλαν στο σπίτι μαζί με τον αστυνομικό, εντοπίστηκε και φέρεται να μην ανήκει στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Μέχρι αργά το βράδυ αναμένεται να έχουν εντοπιστεί και οι άλλοι δύο.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Πακιστανών, τέσσερα άτομα εισέβαλαν στο σπίτι τους φορώντας κουκούλες full face, τους χτύπησαν, τους έδεσαν και στη συνέχεια τους λήστεψαν.

    Επιπλέον, οι Πακιστανοί υποστηρίζουν ότι κατάφεραν να λυθούν και πρόλαβαν τον έναν από τους τέσσερις, τον αστυνομικό δηλαδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος είναι άσχημα χτυπημένος και δεν μπορεί να επικοινωνήσει, ενώ του έχουν κόψει και το ένα του αυτί.

    Οι φωνές και η φασαρία από τα βασανιστήρια έκαναν έναν γείτονα να ειδοποιήσει την Αμεση Δράση, θεωρώντας ότι διαρρήκτες είχαν μπει στο διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί που ανταποκρίθηκαν στην κλήση βρήκαν τον συνάδελφό τους αιμόφυρτο. Ο ίδιος, έχει περιγράψει – με δυσκολία- ότι βρέθηκε στα χέρια των Πακιστανών όταν τους ακολούθησε επειδή έγινε μάρτυρας περίεργης συναλλαγής.

    Η υπόθεση του βασανισμού του 34χρονου αστυνομικού, μετά τις προφορικές εξηγήσεις που έδωσαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα οι έξι αλλοδαποί που συνελήφθησαν, παίρνει άλλη τροπή και τον πρώτο λόγο παίρνει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ στη Νίκαια: Αστυνομικός βρέθηκε δεμένος και ξυλοκοπημένος μέσα σε διαμέρισμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νταλίκα συγκρούστηκε με 6 αυτοκίνητα – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη της Φιλοσοφικής από το Ρουβίκωνα



    ΣΧΟΛΙΑ