ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 48.553 ανέρχονται τα κρούσματα του νέου κορονοϊού που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Βρετανία, ενώ άλλοι 63 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.
Χθες είχαν ανακοινωθεί 42.302 κρούσματα και 49 θάνατοι.
Τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά εδώ και έναν μήνα αλλά χάρη στο πρόγραμμα εμβολιασμού φαίνεται ότι έχουν μειωθεί οι θάνατοι.
Μέχρι στιγμής 46,1 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κάνει μία δόση του εμβολίου και 35,3 εκατομμύρια έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.
Διαβάστε επίσης
ΕΟΔΥ: 2794 νέα κρούσματα, 6 θάνατοι και 132 διασωληνωμένοι
ΕΟΔΥ: Τι έδειξε η γονιδιωματική ανάλυση στα δείγματα για τις παραλλαγές του κορονοϊού (πίνακες)
Γεωργιάδης για υποχρεωτικό εμβολιασμό: Η κυβέρνηση δεν θα θεσπίσει γενικό κανόνα απολύσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αριστοτέλης Ωνάσης: Οι ατάκες του για τις γυναίκες και ο μύθος πίσω από τα λόγια
- Πρώην μέλος του Παναθηναϊκού, τον απέλυσε ο Μαρινάκης και αναλαμβάνει αποστολή… βουνό!
- Αποθήκευση άνθρακα: Προχωρά η επένδυση στον Πρίνο εν αναμονή εγκρίσεων και θεσμικού πλαισίο
- Τι τρέχει με τον Δένδια, η Κοβέσι, ο Πιέρ και ο Χρυσοχοΐδης, ποιοι ψάχνουν 500.000 «χαρτιά» της ΑΕΜ, γιατί τρίβουν τα χέρια τους Κοπελούζος, Ξιφαράς, Λιβανός, τι συμβαίνει πραγματικά με την Qualco, η αλήθεια για τον Πρίτσα και ο δωσίλογος δημοσιογράφος (Nο1)
