ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 44 αυξήθηκε ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην Τουρκία, καθώς το τελευταίο 24ωρο άλλοι 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Όπως ανακοίνωσε ο Τούρκος υπουργός Υγείας, Φ. Κότζα, τα κρούσματα στην χώρα αυξήθηκαν σε 1.872 από 1.529 τη Δευτέρα.
Όπως ανέφερε διεξήχθησαν 3.952 ελέγχους σε ύποπτα κρούσματα, χωρίς να αναφέρει σε πόσα εξ αυτών υπήρξαν αποτελέσματα.
Εκτός αυτών, ενώ χτες είχε αναφέρει ότι περιμένει το peak της ασθένειας να είναι σε περίπου δύο εβδομάδες (!) στην Τουρκία, σήμερα ο Κότζα σχολίασε «δεν είναι αργά για την Τουρκία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- NN Single Flex: Η νέα ευέλικτη επενδυτική πρόταση από την NN Hellas που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου
- Aktor LNG: Διευθύνουσα Σύμβουλος αναλαμβάνει η Μαρία Ρίτα Γκάλι
- Θεοδωρικάκος: «Χωρίς το πλαφόν η βενζίνη θα είχε φτάσει στα 2,50 ευρώ» (Βίντεο)
- CrediaBank: Στην τελική ευθεία η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου – Η αποχώρηση Thrivest και Υπερταμείου ευνοούν το free float
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.