• ΥΓΕΙΑ

    Θεσσαλονίκη: Τα ψυγεία αποθήκευσης του εμβολίου επιθεώρησε ο Χαρδαλιάς

    • NewsRoom

    Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων


    Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις, όπου θα αποθηκεύονται τα εμβόλια εναντίον του κορονοϊού.

    Ο κ. Χαρδαλιάς, είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις όπου βρίσκονται ήδη τα ψυγεία υπερκατάψυξης μέσα στα οποία θα τοποθετηθούν τα εμβόλια για τον κορονοϊό και συζήτησε με τους επικεφαλής του Συνεταιρισμού για το μεγάλο έργο logistics που σχεδιάστηκε και θα υλοποιηθεί σε όλη τη χώρα.

    Ο κ. Χαρδαλιάς με στελέχη της Αστυνομίας, ειδικούς, ακόμη και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, επρόκειτο να επισκεφτεί ανάλογο χώρο φύλαξης των εμβολίων πρώτα στα Ιωάννινα, ακολούθως στη Θεσσαλονίκη και μετά στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Υπενθυμίζεται ότι επιχείρηση «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» έχει ονομαστεί το όλο σχέδιο της κυβέρνησης αναφορικά με τα εμβόλια και ως στόχο έχει, την ασφαλή αποθήκευση και μετακίνηση των εμβολίων στην χώρα.

    Την ασφάλεια των εμβολίων και την μεταφορά τους έχουν αναλάβει τα υπουργεία Πολιτικής Προστασίας και Προστασίας του Πολίτη με τη συνδρομή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μήνυμα Μητσοτάκης προς γιατρούς: Εσείς πρέπει να δώσετε το παράδειγμα και να εμβολιαστείτε πρώτοι

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στο ορφανοτροφείο «Η Μέλισσα» στη Θεσσαλονίκη

    Γώγος για εμβόλιο: Οι πιθανότητες για σοβαρές επιπλοκές είναι όσες να πέσει αεροπλάνο



    ΣΧΟΛΙΑ