ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας ακόμη νέος άνθρωπος ο οποίος χτυπήθηκε από τον φονικό ιό, βρίσκεται διαωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πρόκειται για έναν 19χρονο ναύτη στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο 19χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου.
Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό ότι ακόμη δύο νέοι άνθρωποι, ηλικίας 27 ετών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Αθήνα και Πάτρα. Σύμφωνα με την έκθεση του ΕΟΔΥ, συνολικά, 11 ασθενείς, όλοι άνδρες, στην ηλικιακή ομάδα από 18 έως 39 ετών νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας διασωληνωμένοι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μουντιάλ 2026: Πρωταθλήτρια κόσμου η Ισπανία
- Μετακόμιση του Κωτσόβολου της Σταδίου φέρνει η δημιουργία τραπεζικού campus της Alpha Bank
- Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Την Τετάρτη η ανακοίνωση αδειών για τα ΑΕΙ που επανακατάθεσαν αίτηση – Δεν θα εγκριθούν όλες οι αιτήσεις
- Τι θα πει ο ΚΜ στους «γαλάζιους», η σκληρή μάχη σε Α’ και Β’ Πειραιά, έρχονται νέες Belh@rra και Bergamini και η «Οδύσσεια», ο Μασκ και οι ακροδεξιοί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.