• ΥΓΕΙΑ

    Θεμιστοκλέους: Πώς θα γίνουν οι εμβολιασμοί στην Αττική που αναβλήθηκαν την Τρίτη

    • NewsRoom
    Μάριος Θεμιστοκλέους

    Ο γ.γρ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους


    Τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί που αναβλήθηκαν την Τρίτη και τις πρώτες ώρες της Τετάρτης στην Αττική, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Μήδειας, εξήγησαν ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο ΓΓ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

    Όπως ανακοινώθηκε, οι συγκεκριμένοι εμβολιασμοί θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ οι πολίτες θα ειδοποιηθούν με sms τρεις ημέρες νωρίτερα.

    Σύμφωνα με τον κ. Θεμιστοκλέους, τα συγκεκριμένα ραντεβού θα χωριστούν σε τρεις ομάδες. Ειδικότερα:

    Πολίτες ηλικίας 60 – 64 ετών: Ο εμβολιασμός τους θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα ίδια εμβολιαστικά κέντρα. Οι πολίτες αυτοί θα ενημερωθούν τρεις ημέρες πριν.

    Πολίτες που είχαν ραντεβού στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Μαρούσι: Ο εμβολιασμός τους θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι πολίτες αυτοί θα ενημερωθούν τρεις ημέρες πριν.

    Πολίτες ηλικίας 75+ και άλλες ειδικές κατηγορίες: Θα εμβολιαστούν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι πολίτες θα λάβουν μήνυμα με την ώρα και το εμβολιαστικό κέντρο. Η πλειονότητα αυτής της κατηγορίας είναι πολίτες που θα λάβουν τη δεύτερη δόση και γίνεται προσπάθεια να μην υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την πρώτη.



    ΣΧΟΛΙΑ