• Technogym Greece Experience Center

    ΥΓΕΙΑ

    Technogym Greece Experience Center: O απόλυτος wellness προορισμός για επαγγελματίες και ιδιώτες

    • NewsRoom

    Το Τechnogym Experience Center άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Οκτώβριο στη Λ. Ποσειδώνος 77 στον Άλιμο και υποδέχεται καθημερινά επαγγελματίες & καταναλωτές, προκειμένου να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν όργανα γυμναστικής και ψηφιακές λύσεις, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

    Technogym Greece Experience Center

    Στα  750 τ.μ. που καταλαμβάνει ο νέος χώρος, τόσο οι ιδιώτες πελάτες όσο και οι επαγγελματίες όλων των κλάδων (trainers, φυσικοθεραπευτές, αρχιτέκτονες, επιχειρηματίες κ.λπ.) έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν εμπειρικά προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες, ώστε οι πρώτοι να σχεδιάσουν το δικό τους εξατομικευμένο οικιακό γυμναστήριο σύμφωνα με τις ανάγκες τους, ενώ οι επαγγελματίες να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση σχετικά με όλες τις λύσεις που μπορεί να παρέχει η Technogym σε ξενοδοχεία, γυμναστήρια, αθλητικά κέντρα, χώρους υγείας ή/ και αποκατάστασης κ.λπ.

    Technogym Greece Experience Center

    Είτε πρόκειται για τρέξιμο, ποδηλασία, είτε για απώλεια βάρους, ενδυνάμωση, πρόληψη και διατήρηση φυσικής κατάστασης, η Technogym είναι το μοναδικό brand που μπορεί να προσφέρει μια πλήρως εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης με βάση τις ατομικές ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους στόχους κάθε ασκούμενου. Ακόμα, διαθέτει μια προσεγμένη επιλογή smart connected εξοπλισμού, ψηφιακών υπηρεσιών και on-demand προγραμμάτων προπόνησης ώστε ο ασκούμενος να έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί απ’ οπουδήποτε επιθυμεί (στο σπίτι, στο γυμναστήριο, στο ξενοδοχείο κ.λπ.) και να ακολουθεί τα καθοδηγούμενα προγράμματα που έχει επιλέξει, διατηρώντας το ιστορικό των προπονήσεών του.

    Technogym Greece Experience Center

    Στο Experience Center, η Technogym Greece διοργανώνει επίσης ανά τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες αφιερωμένες σε όλους τους φορείς του κλάδου, προκειμένου να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για ό,τι νέο κυκλοφορεί στον αθλητισμό, τη γυμναστική, την ευεξία και την αποκατάσταση, μέσα από τις ψηφιακές τεχνολογίες του οικοσυστήματος και τα προϊόντα της.

    Technogym Greece Experience Center

    Η Technogym είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο της ευεξίας, με ψηφιακές λύσεις και προϊόντα που διακρίνονται από τον καινοτόμο Ιταλικό σχεδιασμό, την τεχνολογία αιχμής, την υψηλή ποιότητα & ευκολία στη χρήση και τα συναντά κανείς στα κορυφαία ξενοδοχεία, γυμναστήρια, ιδιωτικά club και πολυτελείς κατοικίες ανά τον κόσμο.

    Technogym Greece Experience Center

    Η Technogym στην Ελλάδα ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.

    Technogym Greece, Λεωφ. Ποσειδώνος 77, 17455 Άλιμος

    Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 18:00

    Περισσότερες πληροφορίες: 211 1088 596, technogym@faisgroup.gr 

    Technogym Greece Experience Center