ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προχωρά την Κυριακή η Stoiximan Super League, στις 12:00 το μεσημέρι, με θέμα την αναβολή των αγώνων της 9ης και 10ης αγωνιστικής των playoffs, μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού λόγω δεκάδων κρουσμάτων κορονοϊού.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Αναβολή αγώνων ή/και αγωνιστικών ημερών και τυχόν επανορισμός αυτών, αναφορικά με την 9η και 10η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε συνέχεια του από 5/5/2023 έγγραφου αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
2/ Διάφορα».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΙΚΕΑ: Προετοιμάζει το σπίτι για τη νέα σεζόν με χρώμα, φαντασία και δημιουργικότητα
- Στη Βουλή η αναφορά Βελόπουλου για τους Ποινικούς Κώδικες
- ΘΕΟΝΗ: Μια ξεχωριστή συνάντηση για το νερό στο Δημοτικό Σχολείο Λειψών
- Fitch: Αναβαθμίζει τις προοπτικές των ελληνικών τραπεζών λόγω της ανθεκτικότητας της οικονομίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.