• ΥΓΕΙΑ

    Σοκ στις ΗΠΑ -Νεκρό βρέφος 6 μηνών

    • NewsRoom


    Την τραγική είδηση του θανάτου βρέφους έξι μηνών, συνέπεια επιπλοκών που προκαλεί ο φονικός ιός, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ, στις ΗΠΑ.

    Ο Νεντ Λαμόντ ανάρτησε μια σειρά από Tweet στα οποία ανακοίνωσε ότι ο θάνατος του βρέφους, διαπιστώθηκε την περασμένη εβδομάδα και πως το βράδυ της Τρίτης διαγνώστηκε θετικό στον κορόνοϊό.

    «Με μεγάλη μου θλίψη μπορώ να επιβεβαιώσω την πρώτη απώλεια βρέφους στο Κονέκτικατ που συνδέεται με τον κορωνοϊό. Ένα 6 μηνών νεογέννητο από το Χάρτφορντ μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και δεν κατέστη εφικτή η ανάνηψή του» είπε συγκεκριμένα ο κυβερνήτης της πολιτείας των ΗΠΑ.

    «Το τεστ επιβεβαίωσε χθες το βράδυ πως το νεογέννητο ήταν φορέας του Covid-19. Είναι τραγικό. Πιστεύουμε πως είναι μια από τις νεότερες ζωές που χάθηκαν από επιπλοκές που συνδέονται με τον κορωνοϊό» συνέχισε ο Λαμόντ.

    Κλείνοντας ο κυβερνήτης του Κονέκτικατ σημείωσε: «Αυτός ο ιός επιτίθεται στους πιο ευάλωτους χωρίς έλεος. Κάτι τέτοιο εντείνει τη σημασία του να μένουμε σπίτι και να περιορίζουμε την έκθεση σε άλλους ανθρώπους. Η ζωή σας και οι ζωές άλλων εξαρτώνται κυριολεκτικά από αυτό. Προσευχόμαστε για την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».



    ΣΧΟΛΙΑ