ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναστάτωση επικρατει στο Δαφνί, έπειτα από τον εντοπισμό 16 κρουσμάτων covid-19 σε εργαζόμενους και ηλικιωμένους.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), ανακοίνωσε πρόκειται για 10 ψυχικά ασθενείς, όλοι τους ηλικιωμένοι, που νοσηλεύονταν στο Γηροψυχιατρικό τμήμα και έξι εργαζόμενους.
Ήδη επτά ασθενείς έχουν μεταφερθεί και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία «Γεννηματάς», «Παμμακάριστος» και «Αττικό», ενώ 3 βρίσκονται στην παθολογική κλινική του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.
Στο τμήμα νοσηλεύονται 22 ηλικιωμένοι ασθενείς και για αυτό τον λόγο επικρατεί ανησυχία για διασπορά του κορωνοϊού. Η ιχνηλάτηση των κρουσμάτων συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης:
Σοκ: 39χρονος Έλληνας dj πέθανε από covid-19
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η τελική απόφαση Κ.Μ. για ΟΠΕΚΕΠΕ, το παρασκήνιο του καβγά Καιρίδη – Μηταράκη, το σενάριο για 5% στις εκλογές και το νέο πατριωτικό κόμμα
- Έρχεται μίνι ανασχηματισμός στους γενικούς γραμματείς – Όλα τα ονόματα
- Σχολή Μωραΐτη: Ποιοι παρευρέθηκαν στην Τελετή Αποφοίτησης
- Ολο το παρασκήνιο του mega deal Βαρδινογιάννη-Περιστέρη: Τι σηματοδοτεί η συγχώνευση ΗΡΩΝ -NRG
