• ΥΓΕΙΑ

    Προσφορά εξετάσεων από το Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    • NewsRoom
    κύφωση - Metropolitan General - καρδιοχειρουργική επέμβαση

    Metropolitan


    Προσφορά εξετάσεων από το Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan General με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

    Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στον τομέα της υγείας, όμως ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια «διαχρονική» πάθηση που τις τελευταίες δεκαετίες γνωρίζει αλματώδη αύξηση στη συχνότητα εμφάνισής της. Παγκοσμίως, υπολογίζεται ότι πάσχουν από διαβήτη περισσότεροι από 300.000.000 άνθρωποι ενώ στην Ελλάδα φτάνουν το 1.000.000.

    Οι περισσότερες οδηγίες υγείας σχετικά με τον COVID-19 αναφέρουν το διαβήτη ως μία από τις κατηγορίες υψηλού κινδύνου για επιπλοκές, επομένως η ανάγκη για πρόληψη καθίσταται απαραίτητη ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή.

    To Metropolitan General, μέλος του Hellenic Healthcare Group, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου, προσφέρει στο Διαβητολογικό του Κέντρο:

    Δωρεάν αιματολογικό και ουρολογικό έλεγχο που περιλαμβάνει: ουρία, κρεατινίνη, γλυκοζυλιωμένη αιμοσφαιρίνη, μικρολευκωματίνη ούρων, χοληστερόλη, HDL, LDL και τριγλυκερίδια.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διενέργεια του δωρεάν ελέγχου είναι η παράλληλη χρήση κρατικού ασφαλιστικού φορέα. Το κόστος της συνταγογράφησης παρέχεται στους ενδιαφερομένους στην προνομιακή τιμή των 5€.

    Δωρεάν διαβητολογική εξέταση ή δωρεάν εξέταση για διαβητικό πόδι που θα περιλαμβάνει εκτίμηση των αποτελεσμάτων των ανωτέρω εξετάσεων καθώς και διατροφικές οδηγίες από εξειδικευμένους Παθολόγους-Διαβητολόγους- Ποδολόγους του Διαβητολογικού Κέντρου της Κλινικής.

    H προσφορά ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2020.

    Τηλέφωνο για ραντεβού: 210 6502662 (Δευτ.- Παρ.: 08.00-20.00)

    Περισσότερες πληροφορίες για το Διαβητολογικό Κέντρο του Metropolitan General μπορείτε να δείτε εδώ

    Διαβάστε επίσης:

    Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη: Απαντήσεις σε βασικές απορίες για την «ύπουλη» αυτή νόσο

    METROPOLITAN HOSPITAL: Αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας (TAVI) χωρίς διάνοιξη του θώρακα

    Συνεργασία Metropolitan Hospital και Ομίλου HHG με τον φορέα «FairLife-Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνεύμονα – Στη μνήμη του Simon Bell»

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ