ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
AstraZeneca: Ελπιδοφόρα αποτελέσματα για χάπι κατά της παχυσαρκίας – Απώλεια βάρους έως 11,8% υπόσχεται το elecoglipron
Το εμβόλιο κατά της COVID-19 που ανέπτυξε η AstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί στους άνω των 65 ετών, ανέφερε σήμερα η επιτροπή ειδικών για τα εμβόλια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Στις πολυαναμενόμενες συστάσεις της για το εμβόλιο αυτό, η Στρατηγική Συμβουλευτική Ομάδα Ειδικών του ΠΟΥγείας για τον εμβολιασμό (SAGE) συνιστά επίσης τη χρήση του «ακόμη κι αν στελέχη [του ιού] είναι παρόντα σε μία χώρα».
Διαβάστε επίσης:
Φον ντερ Λάιεν: Παραδέχτηκε καθυστέρηση στην αδειοδότηση των εμβολίων
Johnson & Johnson: Είναι πιθανό να εμβολιαζόμαστε κάθε χρόνο κατά της Covid-19
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.