ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας, ο ΠΟΥ προειδοποίησε σήμερα κατά του εφησυχασμού σε μια περίοδο κατά την οποία τα κρούσματα Covid και γρίπης αυξάνονται στην Ευρώπη.
«Δεν είναι η ώρα για να χαλαρώνουμε», δήλωσε σήμερα σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου ο Χανς Κλούγκε, περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού του Υγείας για την Ευρώπη.
Στην αρχή του φθινοπώρου, η ευρωπαϊκή περιφέρεια, που περιλαμβάνει 53 χώρες εκ των οποίων ορισμένες στη κεντρική Ασία, αποτέλεσε εκ νέου το επίκεντρο της επιδημίας, καταγράφοντας το 60% των νέων κρουσμάτων Covid που σημειώνονταν σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, καταγράφηκε αύξηση των κρουσμάτων της εποχικής γρίπης.
Διαβάστε επίσης:
Γκάγκα: Θα συνεχίσουν τα οικονομικά κίνητρα σε ειδικότητες γιατρών του ΕΣΥ
Έναν μήνα προθεσμία μας δίνει η νέα μετάλλαξη του κορoνοϊού – Προβλέπεται ότι θα «σαρώσει»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από Αμοργό για θαλάσσια πάρκα: Η χώρα στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης στην προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος
- Ύπατος Αρμοστής ΟΗΕ: Υπάρχει ελπίδα να μπει τέλος «μια για πάντα» στο «μακελειό» στη Γάζα
- Γερμανία: Το ΥΠΟΙΚ αναθεωρεί τις προβλέψεις 0,2% για ανάπτυξη
- Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 44χρονου – Δάγκωσε αστυνομικό στο πόδι
