ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κουζουλάδα του Λευτέρη, τα fake πανηγύρια των Τούρκων, η μεγάλη αλλαγή του Τασούλα, τα κατασκοπευτικά στο Αιγαίο και μια ιστορία τρέλας για την αξιολόγηση
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην Κρήτη, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, πραγματοποιώντας επαφές με τις διοικήσεις των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, παρουσία και της Διοικήτριας της 7η ΥΠΕ Κρήτης Λένας Μπορμπουδάκη.
Ο κ. Πλεύρης που συνοδευόταν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Σενετάκη και στελέχη του κόμματος , αναφέρθηκε στην προκήρυξη των τεσσάρων χιλιάδων νοσηλευτών, εξηγώντας ότι ήδη έχει πάει για ανάρτηση στον ΑΣΕΠ.
Διαβάστε επίσης
Πλεύρης: Και σήμερα στόχος αντιεμβολιαστών το σπίτι μου και η οικογένειά μου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Πώς χτίζεται ένα brand που δεν φθείρεται ποτέ
- Ποια χώρα ζήτησε 8 ελληνικά F-16, σε ποιον κάναμε δώρο ένα πλοίο, τι συνέβη με Χατζημάρκου και Χαρδαλιά, τι συνδέει Πιέρ με Μαρινάκη, τι τρέχει στη Μονή Σινά
- Έρευνα της McKinsey & Company: Οι Έλληνες πλοιοκτήτες ρισκάρουν και τους φέρνουν μεγάλες αποδόσεις
- Να γιατί η αντιπολίτευση δεν μπορεί να δει άσπρη μέρα
