ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αναστολή λειτουργίας δύο φαρμακαποθηκών αναφέρεται σε ανάρτηση του στο λογαριασμό του στο tweeter ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης με αφορμή τις ελλείψεις φαρμάκων και τα μέτρα που λαμβάνει το υπ. Υγείας για να τις αντιμετωπίσει.
Συγκεκριμένα αναφέρει «Εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης φαρμάκων λόγω μεγάλης ζήτησης κ μειωμένης παραγωγής κανένας δε θα παίζει με τη δημόσια υγεία. Οι εντολές σαφείς: αναστολή λειτουργίας σε όποιον δεν συνεργάζεται, όπως σε 2 φαρμακαποθήκες. Ο έλεγχος αφορά όλους, φάρμ. εταιρίες, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία».
Εξαιτίας της παγκόσμιας έλλειψης φαρμάκων λόγω μεγάλης ζήτησης κ μειωμένης παραγωγής κανένας δε θα παίζει με τη δημόσια υγεία.Οι εντολές σαφείς:αναστολή λειτουργίας σε όποιον δεν συνεργάζεται,όπως σε 2 φαρμακαποθήκες.Ο έλεγχος αφορά όλους φάρμ. εταιρίες, φαρμακαποθήκες, φαρμακεία
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) December 28, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλέξανδρος Κίκιζας στο My Story: Η ιστορία των ζυμαρικών Melissa από το μπακάλικο στη Λένορμαν στην επέκταση σε 45 και πλέον χώρες
- Αγορά ακινήτων: Οι προκλήσεις στέγασης των φοιτητών σήμερα – Από το ενοίκιο στο αδιέξοδο
- Προθεσμία έως τον Ιούνιο θέτουν οι ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Εξαφάνιση Λόρας: Στη Γερμανία ο πατέρας της, νέα έκκληση για πληροφορίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.