ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε μια 34χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.
Η άτυχη κοπέλα έδωσε πολυήμερο αγώνα, καθώς ήταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ Covid-19 τις προηγούμενες εννέα ημέρες, όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κατέληξε αργά χθες τη νύχτα.
Το τελευταίο 24ωρο άλλοι δύο ασθενείς που νοσηλεύονταν με κορονοϊό στις κλινικές του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου Βόλου, κατέληξαν.
Πρόκειται για δύο άνδρες, ηλικίας 77 και 83 χρόνων.
Συνολικά, από τότε που ξέσπασε το δεύτερο κύμα της πανδημίας μέχρι σήμερα στο «Αχιλλοπούλειο» έχουν πεθάνει 96 άτομα.
Διαβάστε επίσης:
Γώγος για κορονοϊό: Ανησυχητική η μετάλλαξη – Μας απασχολεί αν θα επηρεάσει το εμβόλιο (video)
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ferrari Amalfi Spider
- Στενά του Ορμούζ: Το δεξαμενόπλοιο Karachi κατάφερε να περάσει – Κατευθύνεται προς το Πακιστάν
- Στο Παρίσι ο Κ. Πιερρακάκης – Κεντρικός Ομιλητής στο 14ο ετήσιο συνέδριο της Εuronext
- Μέση Ανατολή: Οι φαρμακοβιομηχανίες προειδοποιούν για ελλείψεις κρίσιμων φαρμάκων – Κίνδυνος για τους καρκινοπαθείς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.