• ΥΓΕΙΑ

    Νίκος Χαρδαλιάς: Έκτακτες ανακοινώσεις στις 18.00 από τη Θεσσαλονίκη

    • NewsRoom
    Νίκος Χαρδαλιάς

    Νίκος Χαρδαλιάς, υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας


    Σε έκτακτες ανακοινώσεις θα προχωρήσει στις 18.00 το απόγευμα της Πέμπτης ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, από τη Θεσσαλονίκη, έπειτα από τη σύσκεψη με φορείς της περιοχής.

    Στη σύσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί στις 16.30 θα συμμετέχει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, φορείς, και αντικείμενο της θα είναι τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ευρύτερη περιοχή.

    Στη σύσκεψη θα λάβουν επίσης μέρος οι Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, οι Διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτης Μπογιατζίδης και Δημήτριος Τσαλικάκης αντίστοιχα, καθώς και ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, Καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου.

    Κατά τη χθεσινή ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας είχε δηλώσει πως τα μέτρα που ισχύον θα επαναξιολογηθούν, ειδικά για περιοχές στις οποίες δεν παρατηρείται ανάλογη υποχώρηση των κρουσμάτων όπως σε άλλα σημεία της χώρας, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.



    ΣΧΟΛΙΑ