• ΥΓΕΙΑ

    Φρούτα και λαχανικά: Τα 4 χρώματα και τα οφέλη του καθενός για την υγεία

    • NewsRoom


    Η Μεσογειακή διατροφή –ένα από τα πλέον κυρίαρχα μοντέλα διατροφής παγκοσμίως- στηρίζεται ιδιαίτερα στην κατανάλωση φρούτων και λαχανικών σε καθημερινή βάση. Μ’ αυτό τον τρόπο βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που περιέχονται στα φρούτα και τα λαχανικά συμβάλλουν σημαντικά στην εύρυθμη λειτουργία και την ευεξία του οργανισμού μας.

    Κάθε φρούτο και λαχανικό περιέχει διαφορετικούς συνδυασμούς ινών, βιταμινών, μετάλλων και άλλων θρεπτικών ουσιών. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) προτείνει την κατανάλωση τουλάχιστον 400 γρ, που ισοδυναμούν με 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως,  σε μια προσπάθεια να μειωθεί ο κίνδυνος σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου ακόμα και ορισμένων μορφών καρκίνου.

    Sustenium Colors of Life

    Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να ακολουθήσετε την οδηγία του ΠΟΥ, το Sustenium Colors of Life, δίνει τη δυνατότητα, ό,τι δεν μπορείτε να έχετε στο πιάτο, να το έχετε στο ποτήρι. Προσφέρει ένα μείγμα θρεπτικών συστατικών από 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών και 5 διαφορετικά χρώματα, καθώς κάθε χρώμα παρέχει διαφορετικά οφέλη:

    Πράσινο: Αποτοξίνωση

    Μπλε-Μωβ: Μακροζωία

    Λευκό: Μνήμη

    Κόκκινα: Υγεία της καρδιάς

    Κίτρινο-Πορτοκαλί: Ανοσοποιητικό

    Το Sustenioum Colors of Life περιέχει Φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και ανθοκυανίνες (ουσίες με αντιφλεγμονώδη δράση) ενώ δημιουργεί πολύ νόστιμο χυμό.

    Το Sustenium Colors of Life για ενήλικες έχει γεύση πορτοκάλι  ενώ το Sustenioum Colors of Life Junior μπορεί να δοθεί σε παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω και έχει γεύση κόκκινων φρούτων. Δεν περιέχουν γλουτένη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 5 ενδείξεις ότι οδεύετε προς την κατάρρευση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε ποια φρούτα & λαχανικά έχουν τα πιο πολλά φυτοφάρμακα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προσθέστε τα στο μαγείρεμα και θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος



    ΣΧΟΛΙΑ