• ΥΓΕΙΑ

    Ματίνα Παγώνη: Δέχομαι απειλές – Έγκλημα η υπόθεση με τους εικονικούς εμβολιασμούς στην Καρδίτσα

    • NewsRoom
    Ματίνα Παγώνη: Δεν αρκεί η πενθήμερη καραντίνα για να γυρίσουν οι εργαζόμενοι στις δουλειές τους

    Ματίνα Παγώνη


    Έγκλημα χαρακτήρισε η Πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη την υπόθεση με τους εικονικούς εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού στο εμβολιαστικό κέντρο της Καρδίτσας, σημειώνοντας πως ενέχει μεγάλο κίνδυνο διασποράς του ιού.

    «Αυτό που έγινε στην Καρδίτσα είναι έγκλημα. Ένας από αυτούς που πήραν τα πιστοποιητικά να ήταν ασυμπτωματικός σκεφτείτε σε πόσο κόσμο θα μπορούσε να μεταδώσει τον ιό», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

    Αναφερόμενη στην υπάλληλο που είχε πρόσβαση στην πλατφόρμα με τους κωδικούς, σημείωσε πως δεν πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά της, ενώ κατά τη γνώμη της η υπόθεση θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει. «Ένα άτομο έχει τους κωδικούς, η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν πρέπει να επιστέψει στη δουλειά της. Θα έπρεπε ήδη να είχε ολοκληρωθεί η ΕΔΕ και να έχει λήξει η υπόθεση» είπε συγκεκριμένα.

    Σχετικά με τους ασθενείς στα νοσοκομεία που αρνούνται να διασωληνωθούν, η κ. Παγώνη δήλωσε πως για την περίπτωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», οι γιατροί διαχειρίστηκαν άψογα την υπόθεση.

    «Αναγκαστικά έπρεπε να πας με δικαστική παρέμβαση για να σώσεις τον άρρωστο», πρόσθεσε.

    Σχετικά με αναφορές γιατρών ότι δέχονται πιέσεις από αρνητές, η κ. Παγώνη αποκάλυψε πως και η ίδια έχει γίνει αποδέκτης απειλών. Ωστόσο, όπως δήλωσε, αυτό δεν την εμποδίζει στο έργο της. «Δεν έχω πάει στην Αστυνομία, καθώς θεωρώ ότι δεν έχει νόημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



    ΣΧΟΛΙΑ