ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διασωληνωμένοι νοσηλεύονται τις τελευταίες ώρες δύο ασθενείς με κορονοϊό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Και οι δύο ασθενείς ήταν καλεσμένοι στον γάμο στον Αμπελώνα, κατά τον οποίο παρατηρήθηκε διάδοση του κορονοϊού και σε άλλα άτομα.
Αρχικά, είχε διασωληνωθεί αργά χθες το βράδυ μια 63χρονη γυναίκα , η οποία νοσηλευόταν σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε η διασωλήνωση ενός 70χρονου ασθενούς, η κατάσταση του οποίου παρουσίασε επίσης ραγδαία επιδείνωση.
Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας παραμένουν άλλοι 16 ασθενείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Σκοτεινή ντίβα – Ιστορίες παγκόσμιας προδοσίας»: Η Κάλλας, ο Ωνάσης, ο Νιάρχος και άλλες προσωπικότητες σε ένα τρίτομο βιβλίο
- Η Aston Martin υπογράφει το δικό της σπίτι στο Τόκιο
- Ο «άλλος» Μάκης, η διήγηση του Πλεύρη για τον Χαφτάρ, η ζήλια των Γάλλων, το «ώπα – ώπα» της Κίμπερλι, τα παράπονα της Κατερίνας και τα πούρα της οργής
- Q&R: Το πλάνο Πασχαλάκη-Σωτηράκου για ανάπτυξη και έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό
