ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΕΟΔΥ
Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά στοιχεία την εβδομάδα 17-23 Ιανουαρίου του ΕΟΔΥ για την covid-19, το ποσοστό θετικότητας ήταν 5,69% σε σύνολο 2.314.251 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 1,62% σε σύνολο 2.758.005 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 2,59%.
Το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών είναι 43.156, αποτελώντας το 33% στο σύνολο των κρουσμάτων.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών ήταν 3.433, ενώ το σύνολο των εξιτηρίων λόγω ίασης ήταν 2.963. O λόγος εισαγωγών νέων ασθενών προς εξιτήρια λόγω ίασης ήταν 1,16.
Διαβάστε επίσης:
17.960 νέα κρούσματα, 115 θάνατοι και 646 διασωληνωμένοι – Η γεωγραφική κατανομή
Εμβολιασμοί: Αναστέλλονται 27-28/1 σε Προμηθέα και Παίδων Πεντέλης – Κανονικά τα υπόλοιπα ραντεβού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου κατά Ερντογάν: «Έχει ξεχάσει πως τα 400 χρόνια οθωμανικής κυριαρχίας έχουν τελειώσει»
- Στις 15 Ιουλίου η καταληκτική ημερομηνία για τις φορολογικές δηλώσεις – Το 80% έχει ήδη υποβληθεί
- Ευρωβαρόμετρο: «Τρώει» το άγχος της ακρίβειας τους Ευρωπαίους – Το 37% των Ελλήνων φοβάται επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου τα επόμενα χρόνια
- Diana Shipping: Παράταση της χρηματοδότησης των 1,4 δισ. δολαρίων για το deal εξαγοράς της Genco
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.