• ροζ κορδέλα καρκίνος μαστού προσφορά go4more

    ΥΓΕΙΑ

    Κίνητρο «ζωής» από το go4more της Εθνικής Τράπεζας και τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος

    • NewsRoom

    «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαµβάνειν», έλεγε ο Ιπποκράτης, υπογραμμίζοντας, από την αρχαιότητα ήδη, μια αδιαμφισβήτητη αλήθεια: τη σημασία της πρόληψης για την υγεία του ανθρώπου, αφού, πράγματι, η πρόληψη σώζει ζωές. Όταν μάλιστα πρόκειται για τον έλεγχό μας έναντι νόσων ιδιαίτερα συχνών, δυστυχώς, όπως ο καρκίνος του μαστού για τις γυναίκες και ο σακχαρώδης διαβήτης για όλους, η ευθύνη όλων είναι ακόμη μεγαλύτερη.

    Καρκίνος του μαστού

    Ο μήνας που διανύουμε, ο Οκτώβριος, έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, η 25η Οκτωβρίου έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά της νόσου που αποτελεί και τον συχνότερο τύπο καρκίνου στις γυναίκες. Μία ασθένεια που εμφανίζεται όλο και συχνότερα λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά που η αντιμετώπισή της είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

    το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας και τα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο για εξετάσεις

    Όλες  οι γυναίκες πρέπει να εντάξουν τον τακτικό προληπτικό έλεγχο στη ζωή τους κι αυτό γιατί ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια!

    Σήμερα, σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν από καρκίνο μαστού 600.000 γυναίκες, κάθε χρόνο. Στη χώρα μας ο αριθμός των νέων περιστατικών κάθε χρόνο υπολογίζεται στις 7.000. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο με ψηφιακή μαστογραφία έχουν θνησιμότητα 4,7%, ενώ σε όσες δεν κάνουν μαστογραφία η θνησιμότητα ανέρχεται σε 56%. Η επιβίωση όμως ξεπερνά το 80% και βελτιώνεται συνεχώς λόγω της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού με την ψηφιακή μαστογραφία και της προόδου των θεραπευτικών μέσων που διαθέτει η ιατρική Επιστήμη.

    Σακχαρώδης διαβήτης

    Αλλά και ο Νοέμβριος αποτελεί μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον σακχαρώδη διαβήτη, με τη 14η Νοεμβρίου να έχει οριστεί ως παγκόσμια ημέρα κατά αυτής της μεταβολικής νόσου που θεωρείται η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη χρόνια πάθηση στον κόσμο.

    Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μια ολοένα αυξανόμενη παγκόσμια απειλή για την υγεία. Η νόσος αποτελεί τη βασική αιτία θανάτου για περίπου 7.000.000 άτομα ετησίως σε όλο τον κόσμο και συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων, νεφρικής ανεπάρκειας, μόνιμων βλαβών του αμφιβληστροειδούς και άλλων σοβαρών επιπλοκών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Διαβήτη (International Diabetes Federation – IDF), σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία τριάντα χρόνια έχει σημειωθεί ραγδαία αύξηση εμφάνισης της νόσου, με αποτέλεσμα σήμερα να πάσχουν από αυτήν πάνω από 285.000.000 άνθρωποι, δηλαδή το 6,6% του πληθυσμού της γης, έναντι 151.000.000 το έτος 2000.

    Το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας και τα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο για εξετάσεις

    Στην Ελλάδα από σακχαρώδη διαβήτη πάσχει περίπου το 12% του γενικού πληθυσμού. Και σε αυτήν την περίπτωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αντιμετώπιση.

    Κίνητρο «ζωής» από το go4more της Εθνικής Τράπεζας

    Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου για τις συγκεκριμένες νόσους, αλλά και τη σπουδαιότητα της πρόληψης για την καλή έκβαση κάθε περιστατικού, το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας και τα Ιατρικά Διαγωνιστικά Κέντρα Βιότυπος προσφέρουν στα μέλη του προγράμματος ένα σημαντικό κίνητρο.

    Συγκεκριμένα, με τη χρήση των καρτών της Εθνικής Τράπεζας κερδίζετε 10% σε go4more πόντους στο κόστος των εξετάσεων.

    Τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα Βιότυπος διενεργούν όλο το φάσμα των εργαστηριακών εξετάσεων και παρέχουν πλήρεις μεθόδους απεικόνισης. Παρέχουν κορυφαία ποιότητα με εξειδικευμένους επιστήμονες και εξοπλισμό αιχμής, ενώ είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

    Διαθέτοντας διαγνωστικά ιατρικά σε όλη την Αττική, μπορείτε να ανακαλύψετε στο χάρτη το πλησιέστερο σε εσάς, ώστε να πραγματοποιήσετε τις εξετάσεις που επιθυμείτε με ευκολία, ενώ μπορείτε να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε go4more πόντους σε κάθε σας συναλλαγή με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

    Βρίσκω ένα διαγνωστικό κέντρο κοντά μου

    Γιατί η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση είναι ευθύνη όλων.

    Η προσφορά ισχύει μέχρι 30 Νοεμβρίου 2022.