• ΥΓΕΙΑ

    Κικίλιας: Ζητήσαμε η Εκκλησία να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας – Καμπανάκι από Τσιόδρα

    Κικίλιας: Ζητήσαμε η Εκκλησία να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας - Καμπανάκι από Τσιόδρα

    Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας


    Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Ιερά Σύνοδο για να ενημερώσουν για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και την ανάγκη εμβολιασμού, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

    «Ζητήσαμε με κάθε σεβασμό οι άγιοι Πατέρες να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

    Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος έκανε λόγο για μια χρήσιμη και κρίσιμη συνάντηση κατά την οποία έγιναν ερωτήσεις που απαντήθηκαν από τον υπουργό και τον καθηγητή Τσιόδρα.

    «Θα παλέψουμε για το καλό του λαού. Όλοι μας θα θέλαμε να πούμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί, η Εκκλησία θα κάνει αυτή την προσπάθεια μέσα στις πνευματικές διαδικασίες με μόνο κίνητρο την αντιμετώπιση της πανδημίας», είπε ο κ. Ιερώνυμος.

    Τέλος ο κ. Τσιόδρας χαρακτήρισε τη συνάντηση «εποικοδομητική». «Είμαστε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της αλήθειας», σημείωσε. «Ελπίζουμε με τον εμβολιασμό να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα», υπογράμμισε.

    Μάλιστα, ήχησε «καμπανάκι», καθώς «αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα».

    Διαβάστε επίσης:

    Μετάλλαξη Δέλτα και εμβόλια: Πόσο αποτελεσματικά είναι;

    Λινού: Υπέρ της πλήρους επαναφοράς της χρήσης μάσκας σε όλους τους χώρους

    Βόμβα Παυλάκη: Ένας μπορεί να κολλήσει 100 σε κορωνοπάρτι – Πάνω από 3.000 τα κρούσματα σήμερα



    ΣΧΟΛΙΑ