ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλο ένα κρούσμα κορονοϊού, το δεύτερο, εντοπίστηκε στην κατασκήνωση της Νέας Φώκαιας στην Χαλκιδική, όπου είχε βρεθεί θετικό στον ιό ένα 15χρονο κορίτσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open το δεύτερο κρούσμα είναι μία 11χρονη, από πόλη της δυτικής Μακεδονίας, που βρισκόταν στον ίδιο θάλαμο με την 15χρονη.
Η 11χρονη βρίσκεται καραντίνα και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.
Υπενθυμίζεται ότι περίπου 100 παιδιά αποχωρήσει από την συγκεκριμένη κατασκήνωση, μετά τον εντοπισμό του πρώτου κρούσματος.
Η 15χρονη είχε πάει στην κατασκήνωση στις 5 Ιουλίου και τέσσερις μέρες αργότερα ανέβασε 37,4. Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης την παρακολούθησαν επί 24 ώρες και αφού δεν έπεσε ο πυρετός απομονώθηκε στο αναρρωτήριο και ειδοποιήθηκαν οι γονείς της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.