• ΥΓΕΙΑ

    Καλαμάτα: Διασωληνώθηκε 37χρονη με κορονοϊό – Δεν είχε εμβολιαστεί

    • NewsRoom
    Καλαμάτα: Διασωληνώθηκε 37χρονη με κορονοϊό - Δεν είχε εμβολιαστεί

    Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ


    Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, η οποία έφτασε εμπύρετη πριν από λίγες ημέρες και φέρεται πως δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

    Η 37χρονη γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο με πυρετό την Παρασκευή το απόγευμα και η κατάσταση της επιδεινώθηκε ραγδαία, με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η διασωλήνωση της.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, συγγενείς της 37χρονης και γνωστός αντιεμβολιαστής δικηγόρος, με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλουν ότι εισήχθη στην πτέρυγα Covid ενώ δεν είχε θετικό τεστ και πως στο νοσοκομείο την άφησαν χωρίς κουβέρτες.

    Μάλιστα ο σύντροφός της επικοινώνησε με γνωστό αντιεμβολιατή δικηγόρο, ο οποίος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξε ότι οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου εισήγαγαν την 37χρονη σε κλινική covid χωρίς να έχει θετικό τεστ και ότι η γυναίκα κόλλησε πνευμονία μέσα στο νοσοκομείο γιατί κρύωνε και δεν της έδιναν κουβέρτα!

    Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Καλαμάτας παρά τα απειλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα εναντίον του, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν την 37χρονη, η οποία πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Καλαμάτας.

    Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε ότι ακολουθήθηκαν πλήρως τα πρωτόκολλα, η γυναίκα υπεβλήθη σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό, είχε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.



    ΣΧΟΛΙΑ