ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιπλέον 141.242 νέα κρούσματα κατέγραψε η Ιταλία το τελευταίο 24ωρο, παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν και είχαν καταγραφεί 144,243 μολύνσεις από την Covid-19.
Παράλληλα, οι θάνατοι μειώθηκαν από τους 155 την Παρασκευή, στους 111 την Πρωτοχρονιά.
135 νέες εισαγωγές καταγράφηκαν σε μονάδες εντατικής θεραπείας, στις οποίες νοσηλεύονται συνολικά 1,297 άτομα. Παράλληλα, άλλοι 11.265 ασθενείς νοσηλεύονται σε απλές κλίνες COVID.
Συνολικά το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν περίπου 1,08 εκατ. έλεγχοι για τον κορονοϊό.
Διαβάστε επίσης
Ολλανδία: Η αστυνομία διέλυσε παράνομο πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε παλιό εργοστάσιο
Βρετανία: 162.572 νέα κρούσματα στην Αγγλία το τελευταίο 24ωρο
30.010 νέα κρούσματα, 59 θάνατοι και 620 διασωληνωμένοι – Δείτε τη γεωγραφική κατανομή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
- ΗΠΑ: Ήρε τον ναυτικό αποκλεισμό στα ιρανικά λιμάνια
- Κίμπερλι Γκιλφόιλ: 8ος πιο δημοφιλής εκπαιδευτικός προορισμός παγκοσμίως για τους Αμερικανούς φοιτητές η Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.