ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υγειονομικές αρχές της Μαδρίτης ανέστειλαν τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19 αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα καθώς τελειώνουν οι δόσεις που έχουν στη διάθεσή τους, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρόεδρος της περιφέρειας της Μαδρίτης Ιγνάθιο Αγουάδο.
Η περιφέρεια σταμάτησε τους νέους εμβολιασμούς ώστε να χρησιμοποιήσει τις λίγες δόσεις που έχει ακόμη για τη χορήγηση της δεύτερης δόσης σε όσους έχουν λάβει την πρώτη, δήλωσε ο Αγουάδο στους δημοσιογράφους.
Η περιφέρεια της Μαδρίτης έχει εμβολιάσει ήδη 180.000 ανθρώπους αφότου ξεκίνησε η εμβολιαστική εκστρατεία, είπε.
«Δυστυχώς, όπως υποψιαζόμαστε ο ρυθμός παραλαβών έχει διακοπεί», είπε.
Η Ισπανία έχει χορηγήσει λίγο πάνω από 1,3 εκατ. δόσεις σε ομάδες προτεραιότητας όπως ένοικοι οίκων ευγηρίας και υγειονομικοί πρώτης γραμμής, περίπου το 10% των οποίων έχουν λάβει ήδη και τη δεύτερη δόση.
Στη διάρκεια αυτής της πρώτης φάσης, η κυβέρνηση σχεδιάζει να εμβολιάσει περίπου 2,5 εκατ. ανθρώπους έως τα τέλη Φεβρουαρίου.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Η Sanofi ξεκινά την παραγωγή εμβολίων το δεύτερο εξάμηνο του 2021
Μπιλ Γκέιτς: Εξαιρετικά δύσκολο το πρόβλημα κατανομής των εμβολίων κατά του κορονοϊού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.