Πώς να διατηρήσετε το κρέας στο ψυγείο και την κατάψυξη και πώς επηρεάζεται η γεύση και η υφή του κρέατος από την γρήγορη απόψυξη;
Η σωστή αποθήκευση του κρέατος και των πουλερικών έχει να κάνει με τη διατήρηση των ζωικών προιόντων σε ασφαλή θερμοκρασία μέχρι να είστε έτοιμοι για το μαγείρεμα ή το ψήσιμο. Όσοι αγοράζουν κρέας από το σούπερ μάρκετ, είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε την ημερομηνία χρήσης στη συσκευασία. Αν προμηθεύεστε κρέας από το κρεοπωλείο, ρωτήστε τους ειδικούς του καταστήματος. Το κρέας που βρίσκεται στο ψυγείο πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία 4℃ ή χαμηλότερη και το κατεψυγμένο κρέας πρέπει να διατηρείται σε θερμοκρασία -17℃ ή χαμηλότερη.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
ΕΕ-Εκλογές: Η Κομισιόν ξεκινά έρευνα κατά του Facebook και του Instagram
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Κακοκαιρία «BYRON»: Ξεκίνησαν οι αυτοψίες για τις ζημιές στη Δυτική Αττική – Άμεσα οι αποζημιώσεων για τους πληγέντες
- Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό 2 ετών παιδί από επίθεση σκύλου
- Δένδιας: Με την «Ατζέντα 2030» η Ελλάδα αποκτά το πιο σύγχρονο Πολεμικό Ναυτικό – Ισχυρές δυνατότητες αποτροπής