• HealthStories.gr

    Ασφαλείς διακοπές για τα άτομα με διαβήτη: Tι να προσέξετε

    • Newsroom
    Ασφαλείς διακοπές για τα άτομα με διαβήτη: Tι να προσέξετε


    Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, ένα χρόνο τώρα, ο κορονοϊός είναι o απόλυτος πρωταγωνιστής στη ζωή μας. Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές φαντάζουν ένα όνειρο που όλοι έχουμε ανάγκη να ζήσουμε. Να απολαύσουμε ξανά τη ζωή, τη φύση και την εποχή, να αφεθούμε στη γλύκα της ξενοιασιάς και της χαλάρωσης, να ανανεωθούμε και να ανανεώσουμε ενδιαφέροντα και προοπτικές.

    Ιδιαίτερα τα άτομα με διαβήτη, τα κατά κόρον αναφερθέντα ως ευπαθής ομάδα τον καιρό της καραντίνας, έχουν ανάγκη τις καλοκαιρινές διακοπές περισσότερο από κάθε άλλη φορά και μπορούν να τις απολαύσουν με ασφάλεια, ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες ενημερώνει ο κ. Ανδρέας Μελιδώνης Συντονιστής Διευθυντής Διαβητολογικού Κέντρου Metropolitan Hospital.

    Αρκεί, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε μερικά πράγματα και κάποιες καταστάσεις, για να διασφαλίσετε υγιεινές διακοπές χωρίς απορρύθμιση του διαβήτη και χωρίς κινδύνους επιπλοκών.

    Κάποιες χρήσιμες συμβουλές που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν πρακτικά, αποτελώντας την πυξίδα σας για γλυκές και ξεκούραστες καλοκαιρινές διακοπές.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο healthstories.gr



    ΣΧΟΛΙΑ