• HealthStories.gr

    9 σημάδια που δείχνουν ότι οι φίλοι σας δεν αντέχουν τον σύντροφό σας

    • NewsRoom


    Έχετε καταλάβει ότι οι φίλοι σας δεν συμπαθούν τον σύντροφό σας και αυτό σας στενοχωρεί, αλλά κυρίως πρέπει να σας προβληματίσει.

    Δείτε τα προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι οι φίλοι σας δεν αντέχουν τον σύντροφό σας.

    1. Αρχίζουν να αποφεύγουν τις συναντήσεις όπου θα είναι παρών ο σύντροφός σας.

    Όταν αρχίσετε να βγαίνετε με κάποιον, είναι πιθανό να αρχίσετε να τον φέρνετε μαζί σας σε ορισμένα μέρη. Αλλά είναι σημαντικό να παρακολουθείτε πώς αντιδρούν οι φίλοι σας.

    Αν οι φίλοι σας θέλουν να αποφύγουν κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή συγκεντρώσεις όπου θα είναι παρών ο σύντροφός σας, αυτό θα μπορούσε να είναι σημάδι της δυσφορίας τους.

    2. Δεν περιλαμβάνουν τον σύντροφό σας στα σχέδιά τους.

    Από την άλλη πλευρά, εάν οι φίλοι σας είναι αυτοί που οργανώνουν τις συγκεντρώσεις ή στέλνουν προσκλήσεις για εκδηλώσεις, δώστε προσοχή εάν περιλαμβάνεται και ο σύντροφός σας. Αν δεν τον συμπαθούν, δεν θα τον υπολογίσουν στην πρόσκληση.

    3. Αλληλοεπιδρούν ελάχιστα με τον σύντροφό σας.

    Θα πρέπει επίσης να δείτε πώς οι φίλοι σας και ο σύντροφός σας αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους όταν βρίσκονται στο ίδιο μέρος. Αν τα πράγματα δεν ξεπερνούν ποτέ ένα απλό «γεια», αυτό θα μπορούσε να είναι ένα κακό σημάδι — ειδικά αν βγαίνετε ραντεβού για λίγο.

    Μπορεί να αποφύγουν να εμπλακούν σε μεγαλύτερες συζητήσεις ή να περάσουν χρόνο μιλώντας με τον σύντροφό σας.

    4. Το χιούμορ τους αλλάζει όταν ο σύντροφός σας είναι στην παρέα.

    Η προσωπικότητα των φίλων σας μπορεί να αλλάξει όταν βρίσκονται κοντά στον σύντροφό σας, εάν υπάρχει ένταση.

    Αν οι φίλοι σας συνήθιζαν να μοιράζονται αστεία μαζί σας, αλλά έχουν περιοριστεί αυτά κατά την παρουσία του συντρόφου σας, αυτό το γεγονός θα μπορούσε να είναι σημάδι δυσφορίας.

    5. Αρχίζουν να κοροϊδεύουν τον σύντροφό σας.

    Αλλά δεν είναι μόνο ο τρόπος που μπορεί να αλλάξει το χιούμορ τους. Στην πραγματικότητα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα αστεία τους αφορούν πλέον στον σύντροφό σας.

    Μπορεί να κοροϊδεύουν ορισμένα πράγματα στον σύντροφό σας, και γρήγορα θα πουν κάτι σαν «πλάκα κάνω»».

    6. Εμφανίζουν έλλειψη ενθουσιασμού.

    Όταν είστε χαρούμενοι, οι φίλοι σας είναι συνήθως χαρούμενοι για εσάς. Αλλά αν υπάρχει περιφρόνηση για τον σύντροφό σας, πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια σαφή έλλειψη ενθουσιασμού από τους φίλους σας.

    7. Αρχίζουν να έχουν μυστικά από εσάς.

    Εάν οι φίλοι σας δεν αντέχουν τον σύντροφό σας, μπορεί επίσης να αρχίσουν να σας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Δώστε προσοχή για να δείτε αν έχουν αρχίσει να αποκρύπτουν κάποια πράγματα από εσάς.

    Οι φίλοι που είναι επιφυλακτικοί με τον σύντροφό σας μπορεί να είναι προσεκτικοί σχετικά με το να μοιραστούν προσωπικές πληροφορίες ή ιστορίες μαζί σας, ειδικά αν φοβούνται ότι θα μεταφερθούν στον σύντροφό σας και θα προκαλέσουν ένταση.

    8. Κάνουν πράγματα που υπονομεύουν τη σχέση σας.

    Οι φίλοι που αντιπαθούν τον σύντροφό σας μπορεί να μην έχουν σεβασμό για τη σχέση σας – και σε πιο ακραίες περιπτώσεις, θα κάνουν πράγματα για να την υπονομεύσουν ή να την σαμποτάρουν.

    Για παράδειγμα, μπορεί συχνά να σας προτείνουν να γνωρίσετε κάποιον άλλο. Ή βρίσκουν λόγους για να τελειώσετε αυτή τη σχέση.

    9. Σας το λένε ευθέως.

    Ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν να είναι πιο διακριτικοί, άλλοι θα σας πουν ευθέως και αμέσως την άποψή τους για τον σύντροφό σας.

    Ξεκαθαρίζουν από την αρχή ότι δεν τους αρέσει ο σύντροφός σας αναφέρουν τους λόγους.

    Εάν συμβαίνει αυτό, είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τους λόγους πίσω από τις “ενστάσεις” τους.

    Ξεκινήστε κάνοντας ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με τους φίλους σας και να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε προσεκτικά τι έχουν να σας πουν χωρίς να είστε αμυντικοί.

    Διαβάστε επίσης:

    Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

    Τροφές που δεν επηρεάζουν το βάρος σας

    Ασφαλίζοντας την κατοικία σας, ασφαλίζετε το μέλλον σας!



    ΣΧΟΛΙΑ