ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, αναφορικά με τα ζητήματα που αφορούν την αντιμετώπιση της πανδημίας και την λειτουργία των εκκλησιών της περίοδο των εορτών.
Σύμφωνα με ενημέρωση πηγών της κυβέρνησης, στη συνομιλία που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει τόσο ο ίδιος, όσο και η Εκκλησία, στη συλλογική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Επίσης, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τα επιδημιολογικά δεδομένα σε ολόκληρη χώρα και συζήτησαν για το θέμα της λειτουργίας των εκκλησιών κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν αυτή τη χρονιά.
Ο Πρωθυπουργός παρέπεμψε στις αποφάσεις της Επιτροπής των ειδικών τις οποίες η κυβέρνηση θα ακολουθήσει και κάλεσε την Εκκλησία να τις τηρήσει με αυστηρότητα, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τηλεθέαση: Ο νέος τρόπος μέτρησης μπορεί να αλλάξει δισεκατομμύρια σε NFL, Ολυμπιακούς Αγώνες και τηλεοπτικά δικαιώματα
- Ζλάτκο Ζάχοβιτς: Από τα 5 δισ. δραχμές του Κόκκαλη και τις εκρήξεις στον Ολυμπιακό, στην επιστροφή μέσω UEFA από τον Τσέφεριν
- Ελληνικό: Αυτό είναι το συγκρότημα που επιλέγουν οι Έλληνες για κύρια κατοικία
- Τα «αγκάθια» της νέας ρύθμισης με τις 72 δόσεις – Τι προτείνουν φορείς της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.