ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όριο των 4.500.000 εμβολιασμών ξεπέρασε την Τρίτη η Επιχείρηση Ελευθερία, την ώρα που ετοιμάζονται νέα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Ρόδο και Κέρκυρα, ενώ προχωρούν οι ετοιμασίες για τον μαζικό εμβολιασμό των κατοίκων των νησιών (Επιχείρηση Γαλάζια Ελευθερία).
Ειδικότερα, σύμφωνα με το emvolio.gov.gr, την Τρίτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν 108.361 νέοι εμβολιασμοί, με τον συνολικό αριθμό μέχρι σήμερα να φτάνει τους 4.513.979.
Πραγματοποιήθηκαν 68.242 νέοι εμβολιασμοί, εκ των οποίων οι 48.171 αφορούσαν την ολοκλήρωσή της δεύτερης δόσης ή εμβολιασμό με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν εμβολιαστεί 2.905.229 ενήλικες, εκ των οποίων οι1.672.775 έχουν ολοκληρώσει τον εμβολισμό τους.
Με βάση τους σημερινούς ρυθμούς, μέσα στην Πέμπτη αναμένεται ο αριθμός των εμβολιασμένων πολιτών με τουλάχιστον μια δόση να σπάσει το όριο των 3.000.000, ενώ στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται ο αριθμός των ατόμων που έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους να ξεπεράσει τα 2.000.000.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα εποχή στη δημοσίευση των διαθηκών σηματοδοτεί από 1η Νοεμβρίου η λειτουργία της πλατφόρμας diathikes.gr
- Σοφία Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): Η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα ξεκινά από την ηγεσία με αξίες
- Μιχαηλίδου κατά Δούκα για το πρόγραμμα Κοινωνικής Στέγασης
- Τσιάρας: Η Ελληνίδα αγρότισσα είναι θεμέλιο του πρωτογενούς τομέα και σύμβολο δύναμης και αντοχής
