ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεπερνά το 60% το ποσοστό των πολιτών άνω των 75 ετών που έχει ήδη εμβολιαστεί, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.
Ειδικότερα, ο κ. Θεμιστοκλέους αναφερόμενος στα ποσοστά εμβολιασμού είπε ότι οι 85 ετών και άνω, έχουν εμβολιαστεί κατά 61% και αν συνυπολογιστούν και όσοι έχουν κλείσει ραντεβού το ποσοστό φτάνει στο 65,7%.
Οι 80-84 ετών, έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 61% και με τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 66%.
Οι 75-79 ετών, έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 68% και με τα ραντεβού το ποσοστό φτάνει στο 77%.
Οι 70-74 ετών, έχουν εμβολιαστεί κατά 50% και με τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 57%.
Οι 65-69 ετών, έχουν εμβολιαστεί κατά 27% και με τα ραντεβού το ποσοστό ανεβαίνει στο 68,5%.
Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το emvolio.gov.gr έχουν πραγματοποιηθεί 2.652.448 εμβολιασμοί ενώ έχουν εμβολιαστεί 1.876.019 πολίτες, εκ των οποίων οι 776.429 έχουν ολοκληρώσει και τη δεύτερη δόση.
Με βάση τους σημερινούς ρυθμούς εμβολιασμού, η Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει με πάνω από 2.000.000 εμβολιασμένους πολίτες, με τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου, ένα όριο το οποίο αναμένεται να κατακτηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Μέχρι το τέλος του μήνα (με δεδομένες και τις αργίες της Μεγάλης Εβδομάδας) οι συνολικοί εμβολιασμοί (πρώτη και δεύτερη δόση) αναμένεται να φτάσουν τα 3.000.000.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πράσινα τιμολόγια Σεπτεμβρίου: Από την ΕΛΙΝ το φθηνότερο, στα 8,97 λεπτά/ κιλοβατώρα
- L’Oréal & Mugler: Η στρατηγική συμμαχία που αλλάζει το παιχνίδι στο μακιγιάζ
- Τα hot stories των τραπεζών και της Intralot, τα 100 ραντεβού του Ψάλτη, τα ωραία της Αλουμύλ, τα γκάλοπ και ο ανασχηματισμός, ο Πιερ και οι τραπεζίτες και ποιος σεΐχης είναι στο Πόρτο Χέλι με 2 θηριώδη yachts (vid)
- Οι Τρεις Σωματοφύλακες της Μεταρρύθμισης: Δουλευταράδες και αμφιλεγόμενοι
